Retourrecht van 14 dagen

Witte wijn Argentinië
Rutini, Mendoza, Chardonnay, 2021

Nieuw
Witte wijn Argentinië Rutini, Mendoza, Chardonnay
€ 21.22 / 75 cl
Meer flessen > Meer korting

vanaf 6 flessen € 20.47 per fles
vanaf 12 flessen € 19.71 per fles
vanaf 18 flessen € 18.95 per fles

Betaling bij levering
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 75
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc
Leveringstermijn 4 dagen
Persoonlijk advies: 0471/75.62.42

Omschrijving:

Volle en evenwichtige Argentijnse witte wijn uit Uco Valley (Mendoza) op basis van 100% Chardonnay druiven met 9 maanden vatrijping. Men vindt heel wat aroma's terug van tropisch fruit (ananas, banaan en passievrucht) met hints van vanille en hout. Lange en romige afdronk. Argentijnse top Chardonnay! 

Gw1424
2021
Kurk
75 cl
14 %

Meer info:

Rutini Wines

Rutini Wines is een bekend wijnhuis in Argentinië en is opgericht in 1885 door de Italiaanse immigrant Felipe Rutini. Het wijnhuis is gevestigd in de Uco Valley, wijnregio Mendoza en produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Malbec, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc.

 

Rutini Wines staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige wijnen en innovatieve productiemethoden. Het wijnhuis was een van de eerste in Argentinië die roestvrijstalen tanks en Franse eiken vaten ging gebruiken om wijn te produceren. Het wijnhuis heeft ook verschillende onderscheidingen gewonnen, waaronder de "Beste Argentijnse Wijnproducent" op de International Wine & Spirit Competition.

 

In 1925 introduceerde Rutini Wines de eerst Argentijnse Malbec wijn, die al snel populair werd en tegenwoordig één van de kenmerkende wijnen van Argentinië is. Het wijnhuis heeft sindsdien vele andere prijswinnende wijnen geproduceerd en is één van de meest gerespecteerde en gevierde wijnproducenten van Argentinië. 

Betaling bij levering
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 75
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc
Leveringstermijn 4 dagen
© VinFoli / Dimi-Consulting / Atel-J / Website by KMOSites