Retourrecht van 14 dagen

Apéro & Sterke dranken Vodka
Vodka, Laplandia, Lemon Shot, 70 cl,

Apéro & Sterke dranken Vodka Vodka, Laplandia, Lemon Shot, 70 cl
€ 29.95 / 70 cl

Betaling bij levering
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 75
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc
Leveringstermijn 4 dagen

Omschrijving:

Iedereen houdt van een zachtzoete citroensmaak en de toch al zachte body als basis verbetert de zachtheid nog verder, waardoor het moeilijk is te geloven dat het om vodka gaat. Citroen is zo'n zachte smaak dat deze vodka op eindeloos veel verschillende manieren kan worden gebruikt en geconsumeerd, te beginnen met gewoon "on the rocks".

Laplandia is één van de meest noordelijke distilleerderijen ter wereld met het zuiverste grondwater dat op aarde beschikbaar is. Water is dan ook het belangrijkste ingrediënt (60%) voor vodka te maken. De kwaliteit van de andere ingrediënten zijn even belangrijk om tot een uitstekend product te komen. De rest is 96,3% neutrale ethylalcool, gedistilleerd (7x) uit de hoogste kwaliteit tarwe van de plaatselijke landbouw families. Glutenvrij certificaat. 

Ap007
6430034140573
Schroefdop
70 cl
37,5 %

Meer info:

Iedereen houdt van een zachtzoete citroensmaak en de toch al zachte body als basis verbetert de zachtheid nog verder, waardoor het moeilijk is om de wodka te geloven.

Citroen is zo'n zachte smaak en bekend bij de meeste mensen dat deze wodka op eindeloos veel verschillende manieren kan worden gebruikt en geconsumeerd, te beginnen met gewoon op de rotsen. 

Betaling bij levering
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 75
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc
Leveringstermijn 4 dagen
© VinFoli / Dimi-Consulting / Atel-J / Website by KMOSites