Retourrecht van 14 dagen

Rosé wijn Zuid-Afrika
Saronsberg, Tulbagh, Provenance, Rosé, 2023

Nieuw
Rosé wijn Zuid-Afrika Saronsberg, Tulbagh, Provenance, Rosé
€ 10.64 / 75 cl
Meer flessen > Meer korting

vanaf 6 flessen € 10.26 per fles
vanaf 12 flessen € 9.88 per fles
vanaf 18 flessen € 9.50 per fles

Betaling bij levering
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 75
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc
Leveringstermijn 4 dagen
Persoonlijk advies: 0471/75.62.42

Omschrijving:

Elegante en soepele Zuid-Afrikaanse rosé wijn uit Tulbagh op bais van Shiraz druiven. Heel wat aroma's van rood fruit zoals aardbei en framboos. Evenwichtige en aangename afdronk.

Gw1329
2023
Schroefdop
75 cl
13 %

Meer info:

Saronsberg Wine Cellar

Saronsberg Wine Cellar is een gerenommeerd Zuid-Afrikaans wijnhuis dat zich bevindt in de wijnregio Tulbagh, in de West-Kaap provincie. Het werd opgericht in 2002 door de investeerder Nick van Huyssteen, die samen met een team van wijnprofessionals en een getalenteerde wijnmaker, Dewaldt Heyns, het wijnhuis heeft opgebouwd tot wat het vandaag is.

Het wijnhuis Saronsberg staat bekend om zijn focus op kwaliteit en innovatie. Ze zijn toegewijd aan duurzame wijnbouw en maken gebruik van moderne technieken in de wijngaarden om druiven van de hoogste kwaliteit te produceren. Het wijnhuis heeft ook geïnvesteerd in state-of-the-art wijnmakerijfaciliteiten om ervoor te zorgen dat de wijnen met de grootste zorg en aandacht worden geproduceerd.

Saronsberg produceert een verscheidenheid aan wijnen, waaronder rode wijnen, witte wijnen en mousserende wijnen. Enkele van hun bekenste wijnen zijn de Saronsberg Shiraz, de Saronsberg Full Circle en de Saronsberg Viognier.

Hun wijnen hebben internationale erkenning gekregen en hebben prijzen gewonnen op verschillende wijncompetities en -beoordelingen.

Het wijnhuis Saronsberg is ook bekend om zijn prachtige architectuur en omgeving. De wijnmakerij heeft een modern ontwerp en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen en wijngaarden. Het is een populaire bestemming voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke Zuid-Afrikaanse wijnervaring.

 

Klik hier om het volledig assortiment van Saronsberg Wine Cellar terug te vinden.

Betaling bij levering
Retourrecht: 14 dagen
Gratis levering vanaf € 75
Betalen via Mastercard, Visa, Bancontact etc
Leveringstermijn 4 dagen
© VinFoli / Dimi-Consulting / Atel-J / Website by KMOSites